Afscheidscadeau groep 2

Afscheidscadeau groep 2

Afscheidscadeau groep 2

Afscheidscadeau groep 2Ben je juf of meester van groep 2 en is het het einde van het schooljaar en je wilt een leuk afscheidscadeau groep 2 geven? Dan helpt deze pagina je zeker verder. Het leukste en origineelste afscheidscadeau groep 2 vind je hier. Een afscheidscadeau groep 2 is hartstikke leuk om te geven als aandenken aan je leerlingen. Op deze pagina hebben laten wij een klein deel van het assortiment van Prachtigkado.nl zien. Het volledige assortiment kan je direct al bekijken als je op de volgende link klikt.

Bekijk hier de afscheidscadeaus voor groep 2 en meer ->

—> Klik hier voor volledig assortiment afscheidscadeau groep 2

 

Waar bestel je het leukste afscheidscadeau groep 2?
Omdat het internet een wirwar is van gigantisch veel webwinkels, hebben wij voor jouw alvast een selectie gemaakt. Wij zijn uitgekomen bij Prachtigkado.nl. Specialist in persoonlijke cadeaus sinds 2009. Het leuke aan deze webshop is dat je zelf de producten kan laten ontwerpen met een foto, tekst, afbeelding of combinatie hiervan. Hierdoor weet je zeker dat jouw cadeau uniek is en blijft. Hieronder vind je een selectie van de meest populaire afscheidscadeaus groep 2 van Prachtigkado.nl

Afscheidscadeau groep 2 Afscheidscadeau groep 2 Afscheidscadeau groep 2 Afscheidscadeau aan collegas

Een broodtrommel is natuurlijk een essentieel item voor een kind dat naar school gaat. Bij deze broodtrommel kan je de deksel laten bedrukken met een foto, of tekst. Bijvoorbeeld een klassenfoto. Hierdoor wordt het meenemen van je brood nog leuker en houden de leerlingen leuke herinneringen over aan groep 2. Kortom een erg geschikt en leuk afscheidscadeau groep 2. Omdat een afscheidscadeau groep 2 vooral een kleinigheidje moet blijven is het tweede cadeau ook erg geschikt. De magneten met foto kunnen met foto worden bedrukt. De magneten zitten in een verpakking van 6, maar het is mogelijk om iedere magneet van een aparte foto te voorzien. Als je dus 24 magneten nodig hebt, heb je aan 4 pakjes al genoeg. De puzzel met foto van 20 stukjes is ook een veel besteld afscheidscadeau groep 2. Je kan deze bijvoorbeeld laten bedrukken met een opdracht voor school, of een werk wat de leerlingen zelf hebben gemaakt. Zolang je het op een foto kan aanleveren, kan Prachtigkado er een puzzel van maken. Het laatste afscheidscadeau groep 2 dat hier is afgebeeld is het oer-Hollandse tegeltje. Dit is een erg leuk afscheidscadeau om bijvoorbeeld de klassenfoto op te laten bedrukken.

Ieder afscheidscadeau groep 2 wat je besteld wordt, als het vóór 16:30 is besteld, de volgende dag bezorgd.

—>Klik hier voor alle aanbiedingen

Bekijk hier de afscheidscadeaus groep 2 ->

Welke cadeaus zijn nog meer leuk als afscheidscadeau?

Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie cadeau!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.