Afscheidscadeau docent

Afscheidscadeau docent

Afscheidscadeau docent

Afscheidscadeau docentZoek je een geschikt afscheidscadeau docent? Wij helpen je daar graag mee! Op deze site hebben we de leukste, uniekste en persoonlijkste afscheidscadeaus docent voor je gevonden. Een afscheidscadeau docent is leuk om te geven aan je docent als je bijvoorbeeld geslaagd bent voor je examen, of om je te docent te bedanken dat hij of zij jouw heeft geholpen een vak te halen. Door een afscheidscadeau docent te personaliseren weet je zeker dat je een uniek cadeau geeft dat alleen van jou kan komen.

Meer mooie cadeaus zijn:

Bekijk hier de afscheidscadeaus docent ->

Het is vaak moeilijk om een geschikt afscheidscadeau docent te verzinnen. Wij hebben daarom alvast een selectie voor jouw gemaakt van de leukste afscheidscadeaus docent van de webshop Prachtigkado.nl. Specialist in persoonlijke cadeaus sinds 2009! Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om jouw afscheidscadeau docent te laten bedrukken met een naam, of foto. Prachtigkado.nl biedt zowel bedrukte artikelen als geborduurde artikelen aan. Denk bijvoorbeeld aan verschillende soorten badtextiel die met naam of korte tekst kunnen worden geborduurd. Hieronder vind je alvast een kleine voorselectie van de afscheidscadeau docent van Prachtigkado.nl:

Afscheidscadeau docent Afscheidscadeau docent Afscheidscadeau docent Afscheidscadeau docent

Een wijfles met eigen etiket is een super origineel cadeau om te geven als afscheidscadeau docent. Het etiket kan worden bedrukt met foto, tekst, of combinatie van beide. Naast deze mooie rode variant, kan je ook nog kiezen voor een heerlijke frisse witte wijn. Een ander leuk afscheidscadeau docent is de handdoek met naam. Deze kan in meer dan 25 kleuren op de handdoek worden geborduurd. De handdoek zelf is in 14 verschillende kleuren verkrijgbaar. De mok met foto is een van de meeste bestelde afscheidscadeau docent. Zoals de naam al zegt kan deze mok bedrukt worden met een foto, maar het is ook mogelijk om hem te laten bedrukken met een tekst, of een combinatie van foto en tekst. Verder kunt u kiezen uit verschillende kleuren mokken, en zelfs een “magic” variant waarbij de opdruk pas tevoorschijn komt als er warme drank in de mok zit. Een ander erg origineel afscheidscadeau docent is het Delfts-blauwe tegeltje. Deze kan bedrukt worden met foto, korte tekst of combinatie.

Bekijk hier de afscheidscadeaus voor een collega ->

Waar koop je een leuk afscheidscadeau docent?
Prachtigkado.nl is al van 2009 specialist in persoonlijke cadeaus. Alle producten die je voor 16.30 besteld ontvang je de volgende dag in huis. Sinds dit jaar levert Prachtigkado ook in België, en ook hier wordt binnen 24 uur na bestelling thuisbezorgt. Klik hier voor de Belgische webshop. De specialisten van Prachtigkado helpen je graag als je ergens niet helemaal uitkomt. Twijfel dus niet om contact met ze op te nemen!

—>Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.