Afscheidscadeau collega maken

Afscheidscadeau collega maken

Afscheidscadeau collega maken

Afscheidscadeau collega makenAfscheidscadeau collega maken? Wij hebben voor jouw de specialisten van Prachtigkado.nl gevonden, die al sinds 2009 specialist zijn op het gebied van persoonlijke cadeaus. Door een persoonlijk afscheidscadeau collega maken jij en jouw andere collega’s het mooiste cadeau om bij een afscheid van een collega te geven. Het afscheidscadeau collega maken wordt gedaan door de ontwerp specialisten van Prachtigkado. Jij geeft jouw wensen aan en zij verwerken het op het door jouw geselecteerde afscheidscadeau.

Bekijk hier de afscheidscadeaus voor een collega ->

Hieronder vind je alvast een kleine selectie uit het assortiment afscheidscadeau collega maken van Prachtigkado. Typerend aan bijna alle producten is dat ze kunnen worden voorzien van een tekst, logo, afbeelding, of foto. Bijvoorbeeld een leuke foto van alle collega’s. Door het afscheidscadeau te personaliseren geef je een keer wat anders dan de standaard cadeaus zoals een bos bloemen bijvoorbeeld. Een afscheidscadeau collega maken kan op verschillende manieren. Zo heeft Prachtigkado verschillende verschillende cadeaus die kunnen worden voorzien van borduurwerk, afscheidscadeaus die kunnen worden bedrukt, of afscheidscadeaus die worden gebakken. Hieronder vind je een voorselectie van deze afscheidscadeaus:

Afscheidscadeau collega maken Afscheidscadeau collega maken Afscheidscadeau collega maken Afscheidscadeau collega maken
De badjas met naam kan je het meest originele afscheidscadeau collega maken dor deze te laten borduren met naam, korte tekst, of logo. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren, en met meer dan 27 verschillende kleuren opdruk. De basjas met naam is in verschillende maten zodat iedereen hem past. Een ander afscheidscadeau collega wat kan worden voorzien van borduurwerk is de handdoek met naam. Deze is in meer dan 14 kleuren beschikbaar en kan ook worden voorzien van naam, logo, of korte tekst in meer dan 25 verschillende kleuren. Ook is het mogelijk om de handdoek te laten bedrukken met een logo. Een foto kussen als afscheidscadeau collega maken kan in twee varianten. Je kan ervoor kiezen om een kussen met vulling te geven, of alleen de kussenhoes als cadeau te geven. Deze kunt u allebei laten bedrukken met een foto. Bijvoorbeeld de leukste foto’s van het laatste personeelsfeest. Het Delfts-blauwe tegeltje is het meest populaire afscheidscadeau collega. Je kan ervoor kiezen om op het tegeltje een tekst of foto te laten bakken. Hierdoor gaat de print er nooit meer vanaf, en het geeft een extra mooi resultaat. Verder is het tegeltje in meer dan 200 verschillende designs verkrijgbaar.

—>Aanbiedingen afscheidscadeau collega maken? Klik hier

Sinds kort levert Prachtigkado.nl ook in België. Er is voor de Belgische markt speciaal een Belgische webwinkel ontwikkeld, welke je hier kan vinden. Het maakt niet uit of je nou in België, of in Nederland het afscheidscadeau collega maken besteld, de cadeaus worden binnen 24 uur op het afleveradres bezorgd.

Welke cadeaus zijn nog meer leuk als afscheidscadeau?

Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie cadeau!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.